Ansökan om Medlemskap

Gäller det registrering av familjemedlemskap klicka HÄR!

Är du medlem och vill ändra några uppgifter i registret, loggar du in uppe till höger genom att klicka på hänglåset!

Klicka sedan på "Min sida" högst upp på sidan!

Har du inga inloggningsuppgifter så måste du ha en e-postadress registrerad i profilen för att kunna begära ut ett nytt lösenord! Saknas e-postadress skicka ett mail till  medlem@shrasundsvall.se uppge personnummer samt e-postadress som de vill ha i registret!

Avgifter för medlemskap i SHRA Sundsvall är för,

• Ungdomar t.o.m 18 år 200 kr/år

• Senior över 18 år 300 kr/år

• Familjemedlemskap 450 kr/år, gäller för alla som är bosatta på samma adress!

Om du vill tillhöra någon eller flera av våra sektioner skicka då ett mail till medlem@shrasundsvall.se med uppgifter om vilken sektion du vill vara med i! Då kan vi rikta utskick som e-post/sms som bara berör just den sportgrenen du är intresserad av!

• Dragracing

• Drifting

• Enkel bilsport "Uthållighet"

• Radiostyrd bilsport

• Karting

Du som anmäler medlemskap efter den 1/10 får medlemskap för kommande år på köpet!